West Coast Swing dansles in Amersfoort

Nog geen ervaring met 
West Coast Swing?

start hier

ervaren west coast swing danser?

start hier

Kies de les die bij jou past

Cursus of workshop?

Een cursus bestaat uit een reeks van progressieve lessen.

Een workshop (intensive, bootcamp, fasttrack) is een verkorte, intensieve manier om in meerdere uren op dezelfde dag West Coast Swing te leren of te werken aan het verbeteren/verfijnen van je vaardigheden rondom een of meerdere thema's.

Groepsles of Privéles ?

Tijdens een groepsles wordt de aandacht door de docenten verdeeld over de gehele groep. Daarbij worden vooral algemene tips gegeven.

Een privéles is afgestemd op jou persoonlijk. Zo krijg je tips die specifiek voor jou belangrijk zijn.

Waar jij jouw agenda moet afstemmen op een groepsles, kun je een privéles aanpassen aan jouw agenda.

Onze lesstructuur

Om ervoor te zorgen dat iedereen aan een lesreeks begint vanuit hetzelfde startpunt hanteren we voor elk niveau een aantal criteria. Zo weet iedereen in de les dat iedereen vanaf het zelfde niveau is gestart, dat ze het niveau kunnen bijhouden en dat ze bij kunnen dragen in het elkaar helpen om zich ​in de dans te ontwikkelen.

Zodra dansers de vaardigheden van een specifiek niveau consistent kunnen toepassen kunnen ze doorstromen naar een volgend niveau

Onze lesmethode

Bij onze West Coast Swing lessen focussen we op het aanleren van fundamentele vaardigheden en gebruiken we variaties om je te leren hoe je deze vaardigheden toepast. ​Wanneer je de fundamentele vaardigheden consequent leert toepassen zul je sneller plezier beleven in de dans, kun je sneller je eigen creativiteit inbrengen en boek je sneller vooruitgang. We leren je bovendien variaties van waaruit je de dans verder kunt opbouwen.